RO Study
👤
Babiandu
Babiandu
07-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Jurnalul de bord de Jean Balt este o schita
Răspuns :
BiaBiutzza
BiaBiutzza
07-05-2015
nu este o schita . Jurnalul de bord de Jean Balt e un roman
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Puteți Ajuta Va Rog Frumossss Ammm Nevoie De Ajutor Vaaa Rogggg Mult
Write Three Things In Your Notebook That You Wish You Had/hadn't Done In The Past, And Three Things That you Wish Were Different About The Present. I Wish I Had
Imaginează-ţi Că Ai Nevoie De Ajutor Pentru Realizarea Unui Proiect La Geografie. Scrie Un E-mail Unei Persoane Care Te-ar Putea Ajuta Cu Anumite Sugestii De Re
Give Your Opinion On The Following Statement :" Courage Is Like A Muscle.We Strengthen It With Use.". Use Relevant Arguments And Examples To Support Your Ideas.
6. Alcătuiește Un Enunț, În Care Substantivul "actor " Să Fie Complement Indirect Si Un Enunț Interogativ, În Care Substantivul "atitudine" Să Fie Circumstanți
In Raportul Cartezian Xoy Se Considera Punctele A(2,5)și B(-8,3).sa Se Determine Distanta De La Originea Reperului La Mijlocul Segmentului AB
1. In Figura De Mai Jos Este Reprezentat Segmentul AE, Pe Care Sunt Situate Punctele B, C Şi D, Astfel Încât AC = = AB + 4 Cm, CD= AC + 8 Cm, DE=CD + 16 Cm, Iar
Argumentaţi Afirmaţia Lui V. Alecsandri: „Fiindcă La Noi Nu Posedăm Încă Libertatea Tribunei, Nici Arma Zilnică A Jurnalismului, Am Proiectat Să–mi Fac Din Teat
Reprezentarea Mulțimilor În Alte Moduri De Definire Și Calculul Cardinalului Acestor Mulțimi1) Eu Am Pus : {cuptor ,aragaz,microunde}2) {scaun,masa ,dulap}3){fu
Un Corp, Considerat Punct Material, Este Lansat Pe O Suprafață Orizontală Pe Care se Mișcă Doar Sub Acțiunea Forței De Frecare. Corpul Se Oprește După Parcurge