RO Study
👤
Alessia995
Alessia995
20-05-2021
Geografie
a fost răspuns
exercițiile 2,3 și 4
va rog dau coroană
Răspuns :
SS123
SS123
21-05-2021
Răspuns:
Salut! Ai rezolvarea in poză atașată. Mult succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
----------Cartea Mea De Gramatică-------------------8/73 Încercuiește Litera Corespunzătoare Exemplelor În Care Părțile Secundare De Propoziție Sunt Numai Atrib
X ^ 2 = A Unde A Aparține Lui R
5. Identifică Pe Harta De Mai Jos Numele Provinciilor Menționate În Text. În Care Dintre Acestea Este Situată Localitatea Ta?
Va Rog. Stiu Ca Nu E O Intrebate Buna Pt Aceata Platforma Dar Plang Rau De Tot. Va Rog. Am Dat Test La Fizica Si Nu Am Stiut Si Nimeni Din Clasa Nu A Stiut Si M
2. Găsește În Text Toate Cuvintele Care Răspund La Întrebările: Unde? Cum? Când? 19
3. Regarde Les Images Et Complète La Recette.
11 Complete With: In, On, Without, After, At,around, For. Check In Appendix II.Boy SurvivesNight In Forest........Ted Baker, A 4-year-old From Hereford, Was1) .
E. Ce Învoială Făcuse Împăratul Vecin Cu Mama-pădurilor? Din Basmul Făt-Frumos Din Lacrimă. Repede Va Rogg
Precizeaza Din Ce Sunt Obtinute Adjectivele Scrise Colorat In Enunturile De Mai Jos
Care Este Lungimea Penisului?(g Π²) In Timpul Oscilațiilor Unui Pendul Gravitațional De Lungimea L=1m Accelerația Maxima Este Max A G 0,1 Care Este Viteza Maxim