Răspuns :
In clasa sunt 31 de elevi.La petrecere ai fost 12 copii.La restaurant sunt 22 de oameni.Ia biblioteca citeau 3 oameni Mihai este fericit ca va avea o surioara.Mihnea asculta muzica pe banca din parc.Andreea urmeaza sa-si faca temele.Ana va canta pe scena. Eu merg in par cu biunica mea.EA merge la concert.El va merge la teatru.Ei se joaca fostbal in parc.Dumnealui sta in blocul meu.Dumneaei este invatatoarea mea.Dumnealui se uita la televizor.Dumneaei mananca ciocolata. A treia va avea medalie de bronz.A doua va avea medalie de argint.Intaia va aveam medalie de aur.Apatra va primi o diploma. Eu si ea ne lacem foarte mult.El si ea vor merge la film.Ei si ele nu vorbesc intre ei.Eu si el suntem buni prieteni.Eu si a treia mergem sa bem un suc.Ea si al doile merg la cinema.Ei si al patrulea merg in tabara la munte.Ei si a patra vor merge la restaurant. Cainele,pisica si omul sunt buni prieteni.Papucii,balerinii si adidasii sunt incaltaminte frumoase.Ghiocelul,zambila si laleaua sunt flori parfumate.Foarfecuta,lipiciul si hartia sunt folositeare la scoala.