RO Study
👤
Antonacheilinca
Antonacheilinca
20-05-2021
Matematică
a fost răspuns
plssss coroana exercițiul 1
Răspuns :
Verbeste
Verbeste
20-05-2021
Răspuns:
a) a si b. c si d
b) BD DF
Nu stiu mai mult
Answer Link
Cioata25
Cioata25
20-05-2021
c) ABD, ACE și GHE
sper ca te-am ajutat :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe O Platforma S-au Incarcat Birne De Stejar Si De Brad,in Total 300 De Birne. Se Stie Ca Birnele De Stejar Cantareau Cu 1 T Mai Putin Decat Cele De Brad .Aflat
Vreau O Compunere In Care Sa Prezinti O Intamplare Reala Sau Imaginara Petrecuta In Timpul Unui Eveniment Scolar .
Compunere '' Sosirea Primaverii'' Cu Expresiile : vestitor, Zglobii, Stralucitoare, Au Inmugurit, Zburda, Ei , Adie, Veselie, Ghiocel,iarna tinand Cont De Part
Aflati Lungimea Muchiei Uui Cub Daca aria Unei Suprafete Este Egala Cu 64 Cm Patrativolumul Cubului Este Egal Cu 125 Cm Cub
Alcatuieste Eneunturi In Care Complementele Directe Sa Fie Exprimate Prin: Pronume Personal, Reflexiv, Demonstrativ, Posesiv, Nehotarat, Negativ, Interogativ, R
Datimi Exemple.Ce Numim Insule Si Peninsule
Alcatuieste Eneunturi In Care Complementele Directe Sa Fie Exprimate Prin: Pronume Personal, Reflexiv, Demonstrativ, Posesiv, Nehotarat, Negativ, Interogativ, R
1.efectuati Operatiile: 100*(0.01+0.02+0.03+...+0.09)2. Stabiliti Valoarea De Adevar A Propozitiei: [tex] (0.2)^{3} - (0.2)^{2} [/tex]
Vreau Si Eu Doua Povesti Pt Operele Epice
In Plan Se Considera Punctele A(-2,5), B(4,-1).Sa Se Determine Ecuatia Mediatoarei Segmentului[AB].