RO Study
👤
Danutzmda
Danutzmda
20-05-2021
Biologie
a fost răspuns
Ferigile nu au ............
Răspuns :
Produsefarmasi34
Produsefarmasi34
20-05-2021
Răspuns:
Flori
Sper ca te am ajutat
coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Figura Dată, Dreapta A Este Paralelă Cu Dreapta B, A Şi C Sunt Puncte Ale Dreptei A, Iar B Şi D Sunt Puncte Ale Dreptei B, (BC Este Bisectoarea Unghiului ABD
Va Rog Ajutați-mă Pana La 4 Cei Care Știu Rusa Bine
Dau CORONA Pls..in C++, FARA VECTORI/MATRICI/FOR, Doar Folosind While Si If!!Se Dă Un Număr Natural N. Pentru A Fi Demn De Afișat, A Doua Cifră Trebuie Intersch
Vă Rog Ajutați-mă Trebuie Făcut Acest Ex. Pana Se Termina Vacanta Aceasta B) . 230 . 531 + 1 Este Număr Compus.
Cu Explicatie Va Rog.
Încercuiește Varianta Corectă De Răspuns: 1. Cea Mai Mare Parte A Continentului Eurasia Este Dominată De Masele De Aer: a) Temperat B) Ecuatotială C) Artic D) T
1. Identifică În Text Verbele La Participiu.2. Precizează Modul Următoarelor Verbe Din Text: Alunecând, Tulbura, De-a Afla, Nu Visase .3. Precizează Modul Și Ti
4 In Pairs, Talk About Your Christmas Celebrations. Example: A: Have You Already Decorated Your Christmas Tree? B: No, But We Are Going To Do It Tomorrow.
Vă Rog Ajutați Mă!dau Coroană!!
Observă Și Identifică! 1. Identifică Vieţuitoarele Din Imagini Şi Încadrează-le În Categoria Din Care Fac Parte. 2. Descrie Modul În Care Respiră Aceste organis