RO Study
👤
Nicoletavelicu9
Nicoletavelicu9
19-05-2021
Istorie
a fost răspuns
CÂND A APARUT ISTORIA TAKOSULUI?
Răspuns :
Nicoletaghita39
Nicoletaghita39
19-05-2021
1910,provenit din Mexic de către un mexican
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mihail Sadoaveanu, Baltagul: - Numar De Capitole - Persoanje - Indici De Timp Si Spatiu Ai Actiunii - Traseul Vitoriei Lipan I. L. Caragiale, O Scrisoare Pierd
Ciorapel A Pescuit De Pe Vaporul Piratilor Stavrizi, Guvizi Si Hamsii, In Total 238 Pesti. Stiind Ca 114 Nu Sunt Hamsii, Iar 222 Nu Sunt Stavrizi , Afla Numarul
Alcatuieste O Compunere,de 100-120 De Cuvinte,in Care Sa Relatezi O Intamplare La Care Te-ai Aflat In Ipostaza De Martor,petrecuta In Scoala Ta (un Meci de Fotb
Zidul Cetatii Are 3 M Grosime Si 4-5 M Inaltime .De Cata Piatra Este Nevoie Ca Sa Paveze Un Metru Liniar De Zid,daca Bucatile De Piatra Au Forma De Patrat,cu La
Buna Am O Intrebare Cine Imi Poate Spune Si Mie Ceva Scurt Despre Patrunderea Crestinismului La Nordul Dunarii Stiu Am O Mica Problema La Istorie Si Imi Trebuie
Uneşte Cuvintele Cu Înțeles Asemănător: complexă Haimanale cotloane Strânsori chingi Complicată puşlamale Galerii
Va Rogg. !! Ajutatima La 5 Probleme! La Ora 9 Am Bregatire ! 1.cantitatea De 48 De Kg De Zahar A Fost Ambalata In Pungi,astfel :jumatate In Pungi De Cate Jumata
Ce Inseamna Cu Cifre Romane CMLIV,DCXLIV,DCCXCIV,MDCCCV,DLV,MIV
Cum Se Copara Fractiile Cu Numaratorii Egali?
Diametrul Unui Cerc Este Egal Cu 2 Cm.lungimea Cercului Este Egala Cu .... Cm