RO Study
👤
Toma7890
Toma7890
19-05-2021
Geografie
a fost răspuns
Va rog e foarte urgent! Dau coroană!
Răspuns :
Аноним
Аноним
19-05-2021
Răspuns:
Explicație:
ghetarii
limita zapezilor permanente
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună ! Sunt La Radicalii Dubli Și Chiar Nu Știu Cum Să Fac Exercițiul Ăsta ! Sper Să Mă Puteți Ajuta :).[tex] \sqrt4- \sqrt7[/tex] Adică 4 - Radical Din 7 Este
O Prisma Dreapta Cu Baza Patrat Are Volumul 125 Radical Din 3 Si Aria Laterala 100 Radical In 3 aflati'mi Aria Baze
De Ce Testele De Urina Reprezinta Un Mijloc Eficient Pentru A Afla Daca Sportivul A Consumat Droguri Sau Medicamente Interzise De Regurile Competitiei????? va R
(x La Patrat +5x) (x La Patrat +5x+2) +1 Este Patrat Perfect Pentru Orice X Apartine N
Suma Vecinilor Numarului 31
10) Cate Fractii De Forma 202y Supra 2x Sunt Ireductibile Stiind Ca Numitorul Este Divizibil Cu 5? 11) X+1 Supra 2 +x +2supra 3+........+x+2010 Supra 2011 -2010
Plizz Ajutatima Sa Continui Compunerea.Sint Foarte Trista Pentru Toate Cele Intimplate,dar Mai Ales Im Pare foarte Rau Ca Ne-am perdut O Buna Prietena La Care
Construiti Enunturi In Care Cuvintele Si, Iar, Nici Sa Fie Pe Rand Conjuctii Si Adverbe. Va Rog Imi Trebuie Neaparat, Multumesc!
Cite Riuri Sunt In Republica Moldova?
Se Stie Ca Pe Tarmurile Australiei De Sud-est Cad Precipitatii Medii Anuale De1000-2000mm.Argumenteaza 2 Cauze Care Determina Asest Fapt.Please!