RO Study
👤
Costinbianca43
Costinbianca43
19-05-2021
Matematică
a fost răspuns
baza conului este o sferă?
Răspuns :
Pinky2469
Pinky2469
19-05-2021
Nu ,Este cerc cred
Vezi ce am făcut cu mov în desen
Sper că te-am ajutat
Coroniță te
rog
Poate
fi
și
cerc
dacă
e
3
D
Dar
așa
pe
foaie
se
vede
ovală
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgent Dau Coroana Rezolvarea Completa Cum Sa Fac Ca Nu Stiu
6. Fie ABCDA'B'C'D'un Cub Cu Latura AB = 12 Cm. Calculaţi: a) Măsura Unghiului Format De Diagonala AD' Cu Planul (BDD); b) Sinusul Unghiului Format De Diagonala
Va Rog Repedeee ! Dau Coroanaaa !!!!!!!!!!!!
23 Redactează O Compunere, De Cel Puțin 150 De Cuvinte,în Care Să Compari Poezia Izvorul Nopții De LucianBlaga Cu Şcoala Frumuseții De Geo Dumitrescu. În Redact
1.cel Mai Mic Numar Cu Cifre Diferite De Zero Format Din Unitati,zeci Si Sute Va Rog Ajutor
Analizați Substantivele De Mai Jos:B)Dă Pace Băiatului Moșule C) Ochelarii Bunicului Sunt Pe Masa D) AM Desenat O Floare
1. Efectuați Calculele Necesare, Copiați Pe Caieteşi Completați Spațiile Libere Pentru A Obtinepropoziţii Adevărate:a) Cubul ABCDEFGH Are Muchia De 18 Cm. Dista
Scrieți Următori Trei Termeni Pt Fiecare Dintre Șirurile De Mai JosDau Coroana!!!!!!
Choose The Correct Option To Complete The Sentences. 1. It's Late / Later Than You Think. 2.He's Tall / Taller Than His Dad. 3. It's More Cheap / Cheaper To Sh
Gasiti Minim Doua Exemple De Produse Alimentare La A Caror Fabricare Se Foloseste Operatia De Centrifugare.