RO Study
👤
Panzariualina0
Panzariualina0
19-05-2021
Matematică
a fost răspuns
(-1 supra 2)⁴
inca unul, mersi
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
19-05-2021
Răspuns:
Ai răspuns atașat pe foaie.
Answer Link
Popemma88
Popemma88
19-05-2021
Salut!
Răspuns: [tex] - \frac{1}{16} [/tex] ✅
✏ [tex] ( - \frac{ 1}{2} ) {}^{4} = - \frac{1}{16} [/tex]✔
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A Doua Nr. Este 7,5 Si Media Geometrica Este 6. a) Afla Cele 2 Nr b) Cat La Suta Reprezinta Nr. Mai Mic Din Cel Mai Mare?
Traduceti-mi In Engleza La Conditionalul 1 Urmatoarele Propozitii:1)Daca Voi Merge La Mare,imi Voi Cumpara O Palarie Roz.2)Nu Va Mai Vorbi Cu Jack Daca Nu Ii Ra
1) Cate Cifre Distincte Sunt Folosite La Scrierea Numerelor Cuprinse Intre;95 Si 102; 995si 1002; 9995si 10002? Justifica Raspunsul.
Completati:a)Triunghiul Este Un ......care Are Trei .....si Trei Laturai.B)O Linie Franta Este Formata Din ......puse Cap La Cap.c) Un Poligon Care Are...varfur
5. Transcrie Propozitiile Subordonate Din Fraza Urmatoare, Prezicand Felul Lor:Cnad Il Gadili Intre Urechi, Juri Ca Zambeste.
Copii Harnici Ajuta La Cules.care Este Predicatul Din Propozitie?complementul Se Exp Prin:?
Niste Prieteni Au Hotarit Sa Ia Masa Intr-o Cafenea. Toti Au Comandat Clatite Cu Brinza La Pretul De 12,3 Lei, Iar 6 Din Ei Au Comandat Si Cite O Chifla La Pret
O Compunere Cu Titlul ,,Prietenasa Mea ``
Clasa A 3-a;analizati Partile Principale Si Cele Seciundare Din:avea In Varful Clontului O Boaba De Rubin
Ma Puteti Ajuta ? :( Va Rog Sa Imi Explicati Fiecare Pas : calculati Masa De Etanal Care Se Obtine Din 280 [tex] M^{3} [/tex] Acetilena (c.n.) De Puritate 80%