RO Study
👤
Thisishomeuwu
Thisishomeuwu
19-05-2021
Matematică
a fost răspuns
|x|(y-2)>0, care pot fi x si y?
Răspuns :
Biee16
Biee16
19-05-2021
Răspuns:
|x|=>x=0
(y-2)=0=>y=2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul ABC Cu M(<A)=80 grade , M(<B)=40 Grade , M(<C)=60 Grade Si BC=14 Cm.M,N,P Sunt Respectiv Mijloacele Laturilor [AB] , [BC] , [AC], Iar D
Cel Mai Mare Numar Natural Impar Format Din Trei Cifre Distincte
O Scurta Comunere Comparand Lumea Fictiunii Literare Cu Lumea Jocurilor Pe Calculator
Cel Mai Mic Numar Natural Format Din Trei Cifre ImpareCel Mai Mare Numar Natural Format Din Trei Cifre Impare Distincte
O Compunere 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia despre Rolul Activitatilor Recreative In Educarea Adolescentilor pentru Un Stil De Viata Sanatos
As Vrea Si Eu O Compunere De 8-15 Randuri Despre O Intamplare Neobisnuita Petrecuta Intr-o Librarie.
Am Nevoie Urgent De Ajutor Va Rog Mult Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Niste Sinonime:-trunchii Vecinici:-harnici Unde:-de Noroc I-s Umezi Ochii:-cobza Tine Hangul:
Am Şi Eu Nevoie De Ajutor La Urmatorul Exercitiu Va Rog Frumos:10√15 : 2√5 X 125√27Totul Sub Radical.Aş Fii Recunoscator Daca Mi-ati Explica :dMultumesc Anticip
In Trapezul ABCD Cu AB||CD ,AB> CD,notam AB intersecteaza BD in Punctul O. Se Stie Ca AC=20 Cm,iar ODsupraOB=3supra7.Aflati Lungimile Segmentelor [AO] Si [OC
Determinati Numarul Natural Ab , Scris In Baza 10 , [tex]b \neq 0[/tex] , Stiind Ca Acesta Impartit La B Da Catul 3