Răspuns :
Răspuns:
36-12-12-12=0
Am scazut 12 luni din 36 de 3 ori, deci in 36 de luni sunt 3 ani.
60-12-12-12-12-12=0
Am scazut 12 luni din 60 de 5 ori, deci in 60 de luni sunt 5 ani.
Răspuns:
36 (de luni) -12 luni-12 luni-12luni=>numarul de ani este egal cu numărul de cate ori ai scăzut. Adică a i scăzut 12 din 36 de 3 ori pana ai ajuns la 0, deci in 36 de luni sunt 3 ani.
La fel si la 60 de luni.
60-12-12-12-12-12=0, =>in 60 de luni sunt 5 ani.
sper ca ai inteles. Nu m.am exprimat prea bine, dar sper ca te ajuta.