👤

de facut o pagina de jurnal în care sa ai doua segvente una narativa si una descriptiva​

Răspuns :

03.05.2021

Dragă jurnalule,

Astăzi cred că a fost cea mai tare zi din viața mea.

În sfârşit Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile.

Astăzi am primit după lupte seculare un animăluț de companie,mai exact un cățeluş.De mult o tot băteam pe mama la cap să îmi ia un cățeluş,dar de fiecare dată îmi spunea că o să îmi ia,însă tot nu-mi lua.Astăzi după şcoală,după două ore de fizică şi una de dirigenție am venit acasă ca orice copil normal,îmi spuneam că este doar o altă zi normală...ce minune s-ar putea întâmpla.

Se făcu ora trei şi mama veni de la serviciu.I-am ieşit în cale şi am întâmpinat-o,iar după aceea am văzut-o cu o cuşcă în mână.O deschise uşor şi din ea ieşise un cățeluş.

Era atât de frumos.Era alb ca zăpada,cu blăniță bălaie ca bulgăraşi de zăpadă.Ochii săi erau mici şi negrii ca mărgelele,iar un mic punctuleț alb ca o perla se ițea într-un colțişor al ochiului.Sări din cuşcă energic şi dădu două ture în jurul meu dând din codiță ca un titirez.L-am luat în brațe şi l-am mângâiat.L-am pus înapoi pe pămât şi am început să mă joc cu el în curte.

Cam atât pentru azi,mai vorbim şi mâine.

Explicație:Acum am pus o dată random dar sper că te-am ajutat din nou.