RO Study
👤
Crina1607
Crina1607
17-05-2021
Religie
a fost răspuns
când a fost născut Isus Hristos?
Răspuns :
Gabriela337
Gabriela337
17-05-2021
Răspuns:
Acum aproximativ 2021-2020 de ani adică în anul 1
Sper să te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutorrr Am Nevoie De Ajutor Cât Mai Rapid
Inaltimea Unui Trapez Dreptunghic Este Egala Cu Media Geometrica A Bazelor. Atunci, Unghiul Dintre Diagonale Este De: A.) 45 De Grade B.) 60 De Grade C.) 90 De
Dacă N E N*, A1, A2,..., An... Este O Progresie Aritmetică Şi Sn=n²+2n este Suma Primilor N Termeni Ai Progresiei, Atunci Termenul A2019 Este:
De Ce Crezi Că Exercițiile Fizice Au Devenit Deja O Moda"?
Sa Se Deseneze O Axa A Numerelor Naturale Care Sa Aiba Originea Punctul Numit M, Urmatorul Punct P, Iar Unitatea De Masura Sa Fie De 3 Cm
Cum Câştigă În Substanță Şi În Semnificație Lucrurile, Întâmplările, Trăirile Care Au Fost, Care Au Un trecut. Cu Câtă Voluptate Lucidă Nu Mă Las Pe Aripa Amint
A) Stabiliti Valoarea De Adevăr A Propoziţiei 3 Este Soluţie A Ecuaţiei 6-x= 1, X € N". b) Stabiliți Valoarea De Adevăr A Propoziției ,,-2 Este Soluţie A Ecuaţi
Ajutorrr Am Nevoie De Ajutor Cât Mai Rapid
2 2. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Unghiurile Adiacente Suplementare AOB Şi BOC, Astfel Încât <AOB = 3 •<BOC, Iar Semidreapta OD Este Opusă Semidr
2. Aflaţi Numărul Natural Cu Proprietatea Că Suma Dintre El Şi Succesorul Său Este Cu 101 Mai Mare Decât Predecesorul Său. Lui La