RO Study
👤
Luciaelenamircea
Luciaelenamircea
17-05-2021
Biologie
a fost răspuns
rapid va rog!
Dau coroana
Răspuns :
Ieiaiwj
Ieiaiwj
17-05-2021
Răspuns:
C
Succes!Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Eseu:Iubindu-i Pe Parinti Il Iubim Pe DumezeuEste Urgent (pana Maine)
Vreau Un Dialog De 5-7 Linii De Dialog Intre Tine Si Zana Vara
Bianca Are De 7 Ori Mai Multe Timbre Decat Andrei. Fata Ii Da Lui Andrei 9 Timbre. Acum Ea Are De 3 Ori Mai Multe Timbre Decat Baiatul. Cate Timbre Avea La Ince
Vreau Si Eu O Compunere In Limba Franceza .. Imi Place Sa Locuiesc La Tara si Mai Vreau O Compunere Tot In Franceza Eu Am O Parere Buna Despre Cumparaturile
Scrie Rezultatul Următor Va O Diferența De Trei Termeni:14+36:6-(13-9):2.......2calculeaza,respectând Ordine Efectuării Operațiilor:14+49:7-(14+49):7+23...va R
Alcatuiti Propozitii In Care Predicatul Verbal Sa Fie Exprimat Prin Verbele Predicative A Fi , A Iesi , A Ramane
34(2y+77x):227+10-4y=
Intr-o Excursie Participa 80% Elevi , 5% Profesori Si 6 Studenti.Cati Elevi Si Cati Profesori Au Fost In Excursie?
Indentificati Complementele Dircte Si Complementele Indirecte Din Enunturile Urmatoare.Aratati Prin Ce Parte De Vorbire Se Exprima: *Pe Doi I-am Cunoscut Anul T
Pentru Confectionarea A 5 Fuste Si 2 Rochi Au Fost Necesare 10,9m De Material ,iar Pentru 6 Fuste Si 4 Rochi De Acelasi Tip S-au Folosit 16,6m De Material.Cati