RO Study
👤
Riderrares
Riderrares
17-05-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutor vă rog dau coroana
Răspuns :
Denisstefan1805
Denisstefan1805
18-05-2021
Răspuns:
Salut stiu decat aul nu te supara pe mine.
A) cm, m, km
mm, dm, hm si dam
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vino La Mine Puisorule Este o Intrebare Unindemn Un Salut formeaza Cuvintele Noi Inlocuind Prima Sil
Daca A=5 Si B+c-d=9,atunci A(b+c)-ad Este....Alta Problema:Duppa Simplificare,fractia 1001 Supra 1287 Este Egala Cu Fractia Ireductibila...Alta Problema:Latura
Demonstrati Ca (1^n+2^n+3^n+4^n) Divizibil Cu 10 , Pentru Orice N Nr Natular , Nedivizibil Cu 4
Un Elev Scrie Pe O Foaie O Fracție Cu Numitorul 6 Și Numărătorul Un Număr Prim Mai Mic Sau Egal Cu 11. Care Este Probabilitatea Că Fracției Scrise Să Îi Corespu
ABCD Este Un Romb Cu AC=18 Radical 2 Cm Si BD=24 Radical 2 :a)Afla Perimetrul Patrulaterului ABCDb)Calculeaza Distanta De La Punctul O, Centrul De Simetrie Al R
Care Este Rolul Apostrofului Din Structura:''Da ' Eu Stiu'' ?
Daca A=5 Si B+c-d=9,atunci A(b+c)-ad Este....Alta Problema:Duppa Simplificare,fractia 1001 Supra 1287 Este Egala Cu Fractia Ireductibila...Alta Problema:Latura
A) Suma Dintre Un Numar Natural Prim Si Un Numar Natural Impar Este Egala Cu 2013. Aflati numerele.b) Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit La 11 Da Restu
Foloseste Parantezele Potrivite Pentru Ca Egalitatea Sa Fie Adevarata20+5:5+9:2-17-8=6
A)Precizati Modul De Formare A Cuvintelor: 1.sud-african2.policalificare3.suferindulB) Alegeti Seria Ce Contine Numai Cuvinte Cu Hiat: a)continuu,supraaglom