RO Study
👤
Netamyhay18
Netamyhay18
17-05-2021
Matematică
a fost răspuns
6. Completati tabelele de mai jos
Răspuns :
PopBob
PopBob
17-05-2021
Explicație pas cu pas:
A. |a| = 3, 6, 4, 11, 59, 101, 0, 7, 2, 3, 13
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Relie Les Phrases Deux Par Deux: 1.Tu Veux Participer Aux Selections? 2.Je Te Propose De Former Un Groupe Tehno. 3.Tu Preux Passer Me Prendre? 4.Tu Veux Nous Ai
Verificați Daca Exista Numere Intregi Pentru Care |x -2| + |x -1| =0 Verificați Daca Exista Numere Intregi Pentru Care |x -2|+|x -1| >0
Dau Coroana!!doar Ex 3,4,5,6
Aflati Un Numar Natural Stiind Ca Diferenta Dintre Patrimea Si Optimea Sa Este 65.Va Rog Repede!!Dau Coroana!
Participarea Cetatenilor La Guvernare: •este O Garantie A Democratiei • Are Ca Scop Preluarea Puterii. • Determina Dezordine,haos Social. • Sporeste Incred
Deseneaza Un Dreptunghi Cu Latimea De Patru Patratele Si Lungimea De 10 Patratele.Afla-i Perimetrul,In Douamadalitati(Fara Desen)
Afla Lungimile SegmentuluiAB BC CD, Știind Ca AB+BC+CD=211cm BC Este Dublul Segmentului AB.CDeste Cu 5cm Mai Mic Decât Suma Celorlalte Doua
Transcrie Adjectivele Și Mentioneaza Gradul Lor De Comparatie : Clădirea Din Fața Scoli Este Cea Mai Veche Din Oraș. Mâncarea Este Delicioasa. Merele Galbene
Trei Vecine Discuta Despre Productia De Lapte A Vacilor Pe Zi. Prima Spune: De La Vaca Mea, Eu Iau 10l De Lapte Pe Zi. A Doua Zice: A Mea Este Foarte Tânără Ș
În Trei Cisterne Sunt 35.936 L Motorină După Ce Se Ia Din Prima Cisternă O Cantitate De Motorină Din A Doua Triplul Cantității Luate Din Prima Și Încă 2 L Din