RO Study
👤
Zamfira029
Zamfira029
17-05-2021
Istorie
a fost răspuns
pls dau coroana pls
Răspuns :
Nicolazbuteica
Nicolazbuteica
17-05-2021
Răspuns:
60 inHr 106 dHr
Explicație:
106-60=46
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezinta In 30-50 De Cuvinte (3-5 Randuri), Semnificatia Secventei: ''Eu Stiu Ce Stiu''. (din Textul Fata Capitanului De Mircea Eliade)Va Rooooooooooooog !
Prezentati Punctul Culminant Si Intriga A 5 Balade Culte Sau Populare. Prezentati Si Numele Baladei.
Completati Cu Una Din Notiunile De Mai Jos : Cubul, Cuboidul, Piramida Triunghiulara, Piramida Patrulatera, Cilindrul, Conul, Sfera. a) Are Exact 6 Fete Patrati
Stiind Ca Suprafata Complexului Se Intinde Pe 60 Ha Si O Treime Este Formata Din Constructii Calculati In Metri Patrati Zona Ocupata De Constructii Cu Rezolvare
Enumerati Elementele Multimii A={x| X ∈ Z \ {-1}, [tex]\frac{3x+2}{x+1} [/tex] ∈ Z}
Descrie Intr-un Enunt Un Beneficiu Pe Care-; Are Planta In Celulele Careia Se Desfasoara Procesul Exprimat Prin Ecuatia: 6CO₂+6H₂O--------glucoza+60₂.Ajutor!!!V
Alflati Numarul Natural N , Stiind Ca: N< 10,091< N+1
Redacteaza O Compunere Pe Baza Imaginilor De Mai Jos In Care Sa Povesteti O Intamplare Din Viata Ta Sau Una Imaginara.Dati Un Titlul Potrivit Compunerii.(prima
Am Si Eu De Comentat O Strofa Din Poezia Lui Mihai Eminescu.. "Noaptea". Va Rog Am Urgent Nevoie De Ea Noaptea Potolit Şi Vânăt Arde Focul În Cămin; Dintr-un Co
Cate Zile Traieste Un Fluture?