RO Study
👤
ModanAndreea21
ModanAndreea21
17-05-2021
Engleza
a fost răspuns
Vă rog repede!
DAU COROANĂ!! ‼️
Răspuns :
Lucagabrielcomanescu
Lucagabrielcomanescu
17-05-2021
1.Are having
2.Is
3.Are
4.am siting
5.am sunbathing
6.swims
7.are playing
8.are getimg
9.are making
10.are swiming
11.are sunbathing
12.are eating
13.are going
14.are loving
SPER CA TE-AM AJUTAT!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 800.Primul Numar Este Egal Cu 3/4 Din Al Doilea Numar, Iar Al Treilea Este Egal Cu 1/3 Din Primul.Aflati Cele Trei Numere.
O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii , In Care Sa Existe O Circumstantiala De Timp Al Carei Termen Regent Sa Fie O Locutiune Verbala.
Diferenta A Doua Numere Este De Patru Ori Mai Mica Decat Suma Lor.aflati Numerele Stiind Ca Diferenta Lor Este Egala Cu 28.
Raportul Capacitatilor A Doua Vase Este 3 Supra 4.stiind Ca Vasul Mai Mare Are Capacitatea De 40l,aflati Capacitatea Vasului Mai Mic.
Un Copil Are Impreuna Cu Tatal 44 De Ani.Acum Doi Ani Copilul Era De 3 Ori Mai Mic Decat Tatal.Sa Se Afle Varsta Tatalui Si A Copilului.
Cate O Propozitie Pentru Cuvintele : Prealuminat Si Prea Luminat? :D
Cine Ma Poate Ajuta Cu O Inf ?nr Cel Mult Egale Cu 302?si Cel Putin Egale Cu 549?multumesc!
Ajutor! Pentru 200 De Kilometri Foloseste O Masina 13,8l De Disel. Cati Litri De Disel Are Nevoie Pentru 1km, 100km, 150km, 300 Si 500 Km? Aveti Nevoie De Calcu
Scrie Trei Enunturi Prin Care Sa Argumentezi Ca Stefan Cel Mare , George Enescu , Constantin Brancusi Au Fost Oameni De Seama Ai Poporului Roman .
De Ce Naratotul Nu Trebuie Confundat Cu Autorul , Chiar Daca Povesteste La Persoana I ?