RO Study
👤
Lexikikalduhamin
Lexikikalduhamin
16-05-2021
Engleza
a fost răspuns
va rog mult, dau coronita
Răspuns :
Vstef
Vstef
16-05-2021
Răspuns:
.....................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Compunere Despre Un Vis Pe Care Vrei Sa Devină In Realitate. (Visul Meu Este Că Să Am Planșetă Samsung Galaxy S7) . Descrie Visul Tău Și Scrie De Ce Ai
Doi Copii Doresc Sa Foloseasca Inpreuna Un Leagan Pe Marginea Caruia Scrie Ca Greutatea Maxima Admis Este De 100 Kg Scrie Un Algoritm Care Cunoscand Greutatiile
Toate Figurile De Stil Din Concertul In Lunca De Vasile Alecsandri!!! Va Rog Frumos!!
Write The Sentences In Reported Speech. 1. Tim Really Hungry When Get Back From School." Jack Said______________ 2. I'm Going To Be Late Home After My Meeting T
Redactează O Compunere În Care Să Vorbești Despre Rolul Și Valoarea Familiei În Viața Ta
O 16. Notează Varianta Pe Care O Consideri Corectă: . In Enunţul Vagonul Se Umple De Oameni Străini, Adjectivul Subliniat Este În Cazul: A. Nominativ; B. Acuzat
1. Precizați Care Sunt Sistemele De Organe Care Realizează Funcțiile De Nutriție.2. Precizați Rolul Fiecărui Sistem Și Alcătuirea Acestuia (alcătuire Și Rol).da
Cuvant Format Din 3 Silabe Cu Grupul De Litere ,,chi" In Interior.
Scrie Numele Personalitatilor Din Imagini . Prezinta Succind Aportul Fiecareia La Dezvoltarea Culturii
29 Vă Rog Frumos!Îmi Trebuie Cât Mai Repede.