RO Study
👤
Bianca5273
Bianca5273
15-05-2021
Limba română
a fost răspuns
Va rog urgent dau coroana
Răspuns :
Gabrielabalan96
Gabrielabalan96
15-05-2021
Lor- atribut pronominal
Vesele-atribut adjectival
Racoroasa- atribut adjectival
Obosite- atribut participial
Lor-la fel
Lunga- atribut adjectivalp
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Calculeze Distanta De La Punctul M(-2,7/2) La Dreapta Determinata De Punctele A(2,3) B(4,6)
Intr-o Urna Sunt 8 Bile Albe,7 Bile Rosii Si 10 Verzi.Care Este Probabilitatea Ca Printr-o Extragere Sa Se Obtina O Bila:a)alba b)verde
Redacteaza O Naratiune in Care Sa Prezinti O Noapte In Padure.
O LATURA A UNUI TRIUNGHI ARE LUNCIMEA DE 60cm, IAR CELELALTE AU LUNGIMI EGALE.STIIND CA PERIMENTRUL ESTE DE 240cm, AFLA LUNGIMEA FIECAREI LATURI.
Imi Trebuie Un Eseu Cu Tema: My Home Is My Castle!
Lectia:x^2=a,unde A ApartineQ EX:determinati XapartineR Pentru Care Sunt Adevarate Egalitatile:a)(x-2)(x+2)=4-(x+1)(x-1)
,,Sase Muncitori Au De Sapat Un Sant In 48 De Ore.Dupa 16 Ore Mai Vin Doi Muncitori.In Cate Ore Se Va Termina Lucrarea?'' Sa-mi Rezolve Cineva Problema Si Sa-mi
Doi Elevi Se Ridică Pe Trepte De La Etajul Întîi la Doi Al Şcolii.Se Poate Afirma Că Lucru Efectuat De Ambii Elevi Are Valori Egale?Argumentează Răspunsul.
,,Sase Muncitori Au De Sapat Un Sant In 48 De Ore.Dupa 16 Ore Mai Vin Doi Muncitori.In Cate Ore Se Va Termina Lucrarea?'' Sa-mi Rezolve Cineva Problema Si Sa-mi
Lectia:x^2=a,unde A ApartineQ EX:determinati XapartineR Pentru Care Sunt Adevarate Egalitatile:a)(x-2)(x+2)=4-(x+1)(x-1)