RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-05-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă va rog ajutați-mă va rog va rog
Răspuns :
Oilcarrieroilbomb
Oilcarrieroilbomb
13-05-2021
Răspuns:
este c
Explicație pas cu pas:
139<239. aceasta va merge deoarece 139 este mai mic decît 239
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pr 41 Urgent Daca Puteti Cateva Si Din Pr Celelalte . Dau Coroana La Cine Ma Ajuta Mai Mult
Indentifica Numerele Descrise .in Ce Forma De Rielief Sunt Conditii Prielnice De Viata Pentru Plantele Din Imagine.deal 103.numărul Mai Mic Decat 301.300.munte
Din 450 Kg De Grâu Se Obține 324 Kg De Faina .Din 100 Kg De Grâu Se Vor Obține....kg De Faina
Ajutați-mă Vă Rog!!Am Nevoie Urgentă!!
Construiește Propoziții În Care Substantivul Mama Sa Aibă Funcția Sintactică De 1.atribut 2.complwment
Determinati Perechile De Numere Intregi (x;y) Stiind Ca : a) X*y= -6 b)x* Y La Putea Doua = -20 c)x-x*y+11=0
Media Aritmetica A Numerelor 7,28 Si 37 Este:... ? Va Roooog Ajutatimaa!! Primeste COROANA Cel Care O Rezolva Cat Mai Repede!!
Fie SABCD O Piramida Patrulatera Regulată , AB =2a Și SA = A Radical Din 3 .Un Plan Paralel Cu Baza Piramidei ,dus La 2/3 Din Inalțime Față De Bază, Intersect
Se Considera F:(0,∞)->R f(x)=lnx a) Aratati Ca (p+1)[tex] \int\limits^x_1 {f ^{p}(t) } \, Dt+ \int\limits^x_1 {f ^{p+1}(t) } \, Dt=xf^{p+1}(x) [/tex] , P
Din Bruxelles Se Ajunge La Oarcul De Distractii Walibi Cu Trenul . Este Nevoie Sa Schimbati La Ottignies Sau Louvain , O Varianta Buna Fiind Urmatoarea : Bruxel