RO Study
👤
Uana791
Uana791
13-05-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog eu mult de tot
dau coroana
Răspuns :
Andrei2007200749
Andrei2007200749
13-05-2021
Explicație pas cu pas:
Ai poza................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Vase Cu Capacitatea De 1 L Se Pot Umple Dintr-o Sticla Cu Capacitatea De: 2l 4l 6l
Mă Puteți Ajuta Să Găsesc Compozițiile Procentuale Ale Elementelor : Azotat De Hidrogen (HNO3), Oxigenură De Calciu (CaO), Carbonat De Calciu (CaCO3)
Triplul Unui Numar Este 30.adauga La .zecimea Numarului Cea Mai Mare Cifra Impara. Ce Numar Ai Obtinut.
Explica Modul De Formare A Unui Cuvant Obtinut Prin Conversiune Si A Unui Cuvant Obtinut Prin Compunere Din Text : "Supt Un Mal Legat Plută Se Mai Misc-abia. Du
Cum Imi Dau Seama Ce Trebuie Sa Scriu Pe Liniile De Sub Si De Peste Reactie ?? (cu Explicare Detaliata) E Urgent!!!!!!!
Ajuta- I Pe Iepurasi Sa Selecteze Din Versurile Poeziei Cuvinte Care Contin Literele Î Si Â. Noteaza Cuvintele În Caiet, Pe Doua Coloane.
Se Citește Un Număr. Să Se Numere Divizorii Pari. În Pseudocod
Care Sunt Numerele Care Se Afla Intr:a)4×19 Si 4×20 ;b)11×125 Și 11×126
Maria A Împartit Bomboane Prietenilor.Cate Bomboane A Primit Fiecare Daca In Cutie Au Fost 18 Bomboane Si Fiecare Copil A Primit Cate 2 Bomboane?
Redactează Un Text De 10 15 Rânduri În Care Să Îți Exprimi Opinia Despre Importanța Anotimpului Primăvara Atât În Ceea Ce Privește Natura Cât Și Omul Vei Avea Î