RO Study
👤
Vasilwvali
Vasilwvali
12-05-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă va roggg
Răspuns :
Sciuca65
Sciuca65
12-05-2021
mai
mult
de
5
puncte:
Codrin,
Vlad,
Adina,
Diana.
mai
puțin de
3
5
de
puncte:
Codrin,
Vlad,
Sorin.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comparați Numerele: 5 La Puterea 26 Și 3 La Puterea 42 Vă Rog
S-au Cumparat 3 M De Matase Si 7 M De Panza Platindu-se In Total 1.160 Lei . Stiind Ca Pentru Matase S-a Platit Mai Puţin Cu 44 Lei Decat Pentru Pânză, Sa Se Af
Aratati Ca Fractia Ab+bc+ca In Baza Zece Supra Ac+cb+ba In Baza Zece Este Echiunitara (PRIN DESCOMPUNERE)
Integreaza Urmatoarele Cuvinte In Constructia Unor Figuri De Stil Care Sa Aiba Ca Tema Padurea: Mireasma Proaspat Jucaus Gingas
Descopera Ce Numere Poarta Trecatorii Ținand Cont De Indiciţiile Datema Ajuta Cene Va Vã Rog
Paralele La Diagonala Principală Se Dă O Matrice M Cu N Linii Și N Coloane. Să Se Afișeze Fiecare Paralelă La Diagonala Principală. Paralele Vor Fi Parcurse De
Salut! Mă Ajutați Şi Pe Mine? "Ei Îl Închid Într-o Cuşcă, ÎN/LA Grădina Zoologică." (P.S. Dacă Mai Găsiți Greşeli În Această Propoziție, Vă Rog, Corectați-mă!
Ex. 8 Va Rog! Imi Treb. Pt. Dupa Vacanta.
Daca George Face Pe Zi 800 De Lei Iar Din Doua In Doua Zile 800 De Lei In Cate Zile Va Face 22000 Lei?
Ce Trasaturi Ale Modernismului Se Regasesc In Poezia "Joc Secund" De Ion Barbu? In Afara De Ermetism