RO Study
👤
Exol12
Exol12
12-05-2021
Fizică
a fost răspuns
vă rog frumos. am nevoie acum
Răspuns :
Popalexandru843
Popalexandru843
12-05-2021
Răspuns:
Nu înțeleg scrisul îmi pare rău
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Grup De Copii Au Vrut Sa Se Aseze La Ora De Educatie Fizica In Coloane si Au Observat Ca Daca Se Aseazau Cate 6 Pe Un Rand Ramaneau 4 Copii,iar Daca Se Asez
Aflati Latura Si Perimetrul Patratului Cu Aria De:a)25m² B)81cm² C)100ha² Va Rog Ajutati-ma Este Urgent Mss
1)Trei Copii Au Plantat 82 De Pomi.Cati Pomi A Plantat Fiecare Daca Primii Doi Au Plantat 54 De pomi,iar ultimi Doi Au Plantat 51?
Despărțiți Frazele De Mai Jos In Propoziții. Arătați Ce Fel De Propoziții Leagă Conjuncțiile. Azi Am Mâncat Un Kilogram De Cireșe Și Dana, Din Joacă, I-a
Se Amesteca 100g Solutie De Concentratie 15% Cu 300 G De Solutie De Concentratie 26%. Aflati Concentratia Finala.
Vreau Si Eu Niste Titluri De Parabole
Ajutatima Repede Va Rog. Suma A 2 Numere Naturale Este 334. Impartind Numarul Mai Mare La Triplul Numarului Mai Mic Obtinem Catul 36 Si Restul 7. Determinati Nu
Ce Valoare Morfologica Au Cuvintele: Anotimpul, Unde, Zilelor, De Gradele?
Ma Puteti Ajuta Putin Intrebarea Suna Cam Asa:Bisectoarea A Oua Unghiuri Adiacente Sunt Perpendiculare . Suma Masurilor Celor 2 Unghiuri Este De...?
Interpretati Schemele!inima>artere>arteriole>capilareinima>artera Pulmonara>arteriole>capilarecorp>capilare> Venule>veneplamani>ca