RO Study
👤
Angela1124
Angela1124
12-05-2021
Matematică
a fost răspuns
Vă rog mult! e foarte urgent‼
Răspuns :
Bkhau6817
Bkhau6817
12-05-2021
Răspuns:
Din cate vad cred ca codul este 620.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Un Exercitiu Pe Care Nu Stiu Sa Il Rezolv.Zice Asa:Formeaza Adjective De La Urmatoarele Verbe:Citi................. Descrie.............
Cate Numere De Trei Cifre Au Suma Cifrelor Mai Mare Sau Egala Cu 25 ?
Daria ,Albert Si Miruna Isi Prezinta Colectiile De Timbre. Cate Timbre Are Fiecare Copil Stiind Ca Daria Si Albert Au Impreuna 40 De Timbre. Daria Si Miruna Au
Trei Masuri De Asigurare A Necasarului De Produse Agroalimentare In Statele Sarace Ale Lumii Sau Afectate De Seceta,ma Ajutati Va Rog!
Aflati Numerele X Si Y , Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 2 Si 3 Si C.m.m.m.c Al Lor Este 36.
Sinonime Pentru : Negru Zavoi , Lacrimi De Sange , Sa Le Spui Curat , Mandru Ciobanel .
Alina A Mancat1/3 Din Bomboanele Primite De La Bunicul,adica 9. Cate Bomboane I.a Cumparat Bunicul?
Un Taran A Adus La Piata 240kg De Legume .daca Rosiile Sunt De 3 Ori Mai Multe Decit Vinetele, Iar Ardeii Cu 19 Kg Mai Putini Decit Rosiile, Afla Cite Kg De Leg
Transformati Si Scrieti:800 M=? Mm40 Dm=? Mm300dam=? Cm20 Dm=? Cm8500 M=? Km3000 M=? Km
Alcatuieste Un Text In Care Sa Utilizezi Verbe La Modul Geruzi,avind Urmatorul Inceput:intr-o Duminica,iesind Cu Prietenii La O Plimbare.........