RO Study
👤
Gianinazamfir
Gianinazamfir
11-05-2021
Franceza
a fost răspuns
ma ajutati si pe mine,va rog?!
Răspuns :
Nicoletapasca85
Nicoletapasca85
11-05-2021
Răspuns:
a) son
b)mon,mes
c)sa
d)son
e)ses
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rewrite The Sentences With The Correct Form Of The Phrasal Verbs Below. You May Need To Make Otherchanges Too.get Away With Something Get By Get On Get Over Get
Pe Dreapta D Se Considera Punctele A,B,C,D In Aceasta Ordine, Astfel Incat AB+AD=2AC Si BD=40cm a) Aratati Ca [CD]=[BC] b) Determinati Lungimea Segmentului BC c
Fără A Și B, Va Rog Din Suflet Sa Ma Ajutați
Va Rog Repede......
Alcătuieşte Trei Propoziții După Cerintele:a) Fiecare Cuvânt Să Aibă Cate Patru Silabe;b) Cuvintele Să Aibă Mai Multe Vocale Decat Consoane;c) Să Fie Formată Di
Am Nevoie De Cinci Rezumate In Engleză De La 5 Cărți Care Sunt In Engleză .Va Rog Îmi Trebuie Pana Pe 14 Septembrie .Dau Ce Vreți Coroana ,inima Ce Vreți
Salut Prieteni Am Si Eu O Intrebare Legata De Anatomie . Eu Am Astm , Si Vreau Sa Daula Politie , Iar Meocul Pediatru Cae Ma Trateaza De Cand Eram Mic Mi A Spus
Scrierea Nr. 432 Ca Produs De Puteri De Nr. Prime Instincte Este: A)2 Ori 6 La Puterea A 3 B)3 Ori 12 La Puterea A 2 C)2 La Puterea A 3 Ori 3 La Puterea A 4 D)2
Calculati Perimetrul Unui Dreptunghi Cu Lingimea De 20 Cm Si Lățimea Egala Cu 40% Din Lungime , Dau Coroana Va Rog❤
Aproximează La Unitați, Apoi La Zeci, Numerele: 456,324,685,543,812