RO Study
👤
Nataliammiron
Nataliammiron
11-05-2021
Matematică
a fost răspuns
Calculati:0,1+0,2=
repede va rog
Răspuns :
Aleeeel
Aleeeel
11-05-2021
0,1+0,2= 0,3 Sper ca te am putut ajuta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VREAU REZOLVAREA COMPLETA VA ROG FRUMOS!MULTUMESC!!!Un Numar S-a Adunat Cu 17,34 , Suma Obtinuta S-a Inmultit Cu 3,5 , Produsul A Fost Adunat Cu 11,56 Si Astfel
Am Nevoie Sa Construiesc Propozitii Cu Locutiunile Prepozitionale : Impreuna Cu,a Un Loc Cu,alaturi De,in Afara De.
Vreau Si Eu O Compunere Despre Adolescenta
Ioana A Citit O Carte De 360 De Pagini In Doua Saptamani.Aflati Cate Pagini A Citit Ioana In Fiecare Saptamana , Stiind Ca In Primele 7 Zile A Citit De 3 Ori M
Un Mic Eseu :ce Este Prietenia?
Cunosti Ca Dilatarea Lichidelor Este Mai Pronuntata Decit A Corpurilor Solide. Propune Un Experiment Simplu Care Permite Verificarea Acestei Afirmatii
Cu Care Formula Sa Calculez Urmatoarea Problema?Un Scripete Mobil Cu Randamentul De 70% Ridica La Inaltimea De 2 M Un Corp. Afla Masa Corpului, Dace La Capatul
URGENT!!!1.Care Erau Principalele Institutii Ale Republicii Venetiene In Secolul Al XVI-lea?2.Din Ce Motiv Venetia Si-a Indreptat Atentia Spre Germania?
Construiti Cate o Propozitie In Care O DATA Sa Aibe Valoare De Substantivsi, Respectiv De Numeral Adverbial; Stabiliti Relatia Cu Adverbul ODATA Si Indicati Pr
O Compunere Cu Titlul Dincolo De Zari