RO Study
👤
Pamihail070
Pamihail070
10-05-2021
Biologie
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor la biologie
Răspuns :
Alehurghea
Alehurghea
10-05-2021
Răspuns:
la 1 este (B)
la 2 este(D)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Numerele Naturale Care Verifică Relatia; A) 5 712< X< 5 189
Indentifica Sunetele Din Următoarele Cuvinte Și Menționează Daca Sunt Consoane,vocale Sau Semivocale:carton,seara,leoaica,prieten,ciorbă, Moară,iepure,trece,ghe
Scrie Cinci Numere Cuprinse Între 1540 1560 Mai Aproape De 1.600 Decât De 1500 Folosește De Reprezentarea
De La 2 La 5 Va Rog Frumos. Dau COROANA!!!
1)Folosind Dictionarul,afla Care Este Semnificatia Cuvintelor:stingher,leghe,naufragiat,nemaipomenit:2)Alcatuieste Cate Un Enunt Cu Ajutorul Cuvintelor Explicat
Va Rog Ajutati-ma! Exercitiul 11. The Name Of Tina's Aunt Is ... 2. She Is ...3. She Lives In A ... Near The ...4. She Has ... Bedrooms5. In The Evening They Ge
Va Rog! Este Urgent! Am Nevoie De O Melodie Care Sa Exprime Sentimentul De Dezgust! Va Rog! Dau Coroana Celui Mai Bun Răspuns!
Calculati A)47*24' : 2 B) 125*37':2 C) 19*:3 D) 21*:4 ; Va Rog Frumos Ajutați Mă Dar Sa Fie Totul Rezolvat Complet
Prețul Unui Obiect Este 2476 RON Calculează Numărul Cel Mai Mic De Bancnote Necesare Pentru A Cumpăra Obiectul Dacă Plata Se Face Numai Cu Bancnote De A 10 RON
Se Citește Numărul Natural N. Să Se Afișeze Următoarea Piramidă De Numere: 1 1 2 1 2 3 ....... 1 2 3 ... N Date De Intrare Programul Citește De La Tastatură Num