RO Study
👤
Sara878
Sara878
10-05-2021
Limba română
a fost răspuns
Ce e albastru si are alb ?
Răspuns :
Denisasirbu35
Denisasirbu35
10-05-2021
Răspuns:
cer ul este albastru si nori is albi
Answer Link
Ecaterinaalexandra20
Ecaterinaalexandra20
10-05-2021
Răspuns:
cerul este qlbastru si are nori albi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sorin A Citit Într-o Săptămână 143 De Pagini Dintr-o Enciclopedie Despre Pământ, Iar În A Dua Săptămână 148 De Pagini. Câte Pagini Mai Are De Citit, Dacă Encicl
Puncteaza Prin Toponime Intinerarul Precuptiei Mara.Ce Îti Sugereaza Acesta?
O Compunere Cu Protejarea Mediului Înconjurător.
12. O Latură A Unui Teren De Forma Triunghiulară Este De 94,8m, Iar Alta Este Cu 18,9 M Mai Scurtă. Aflați Lungimea Celei De-a Treia Laturi A Terenului, Ştiind
Vă Rog Un Motor Cu Titlul Șase Stele .Dau Coroană
Efectuează Operațiile De Ordinul Al Doilea Apoi Pe Cele De Ordinul Al Întâi A 5 * 6 + 35 / 5 + 81 / 9 = B 64 / 8 + 21 / 7 + 42 / 6 = C 54 / 6 24 / 3 + 4 * 9 8 *
Puteți Va Rog Să-mi Mai Dați Și Mie 3 Personaje Din Povesti Care Numele Lor Se Criu Prin Cratima , Înafara Pe Cele Pe Care Le-am Găsit Eu : Făt-FrumosStatu-Palm
Patinoarul Olimpic Din Brașov Are Formă Dreptunghiulară, Cu Perimetrul De 360 M. Află Lungimea Şi Lăţimea, Știind Că Lungimea Este Egală Cu Dublul Lăţimii.
Ajutor Repede Vă Rog cum Se Împarte 5 Supra 3 (5/3) La 2?? Cât Dă Și Cu Aflu Cum Să Calculez??
De Formulat 5 Întrebări De La "În 1593 La Tronul Țării Românești A Urcat Mihai Viteazul" Până La "Confruntările Cu Imperiul Otoman"Vă Rog Urgentt Dau Coroana