RO Study
👤
Roxanajitariu
Roxanajitariu
10-05-2021
Limba română
a fost răspuns
Vă rog am nevoie de ajutor!
Răspuns :
Regularmdfacka18
Regularmdfacka18
10-05-2021
Răspuns:
1.Hatton Park
2Sunday
3.9 am
4.1 lira
5.8.30
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Numere Sunt Proportionale Cu 25% , 20% , Respectiv 15% Din Suma Lor. Ce Fractie Din Suma Reprezinta Fiecare Numar?AS DORI O REZOLVARE COMPLETA!
Rezolvati In R Ecuatia (5x-1)²-(x-6)(x+8)=85
1. Toate Adjectivele Din Fragment Indeplinesc Functia Sintactica De:a. Atribut Adjectivalb. Nume Predicativc. Alta Functie Sintactica„ Fumuri Albe Se Ridica In
Buna Am 3 Probleme De Matematica:1. Diferenta A 2 Numere Este 150.Aflati Numerele Stiind Ca Unul Este De 3 Ori Mai Mare Decat Celalalt.2.Suma A 2 Numere Este 9
O Persoana A Cumparat Intr-o Zi 4,7 M De Stofa , Iar In A Doua Zi Cu 1,3 M Mai Mult . In Cele Doua Zile Persoana A Cumparat ... M De Stofa . Dreptungh
Vlad Are Cu 15 Lei Mai Mult Decat Sora Sa. Cat Trebuie Sa Cheltuie Sa Aiba Mai Putin Cu 3 Lei Decat Ea?
Daca Marim Latura Unui Patrat Cu 300 Cm Perimetrul Se Mareste De Patru Ori. Afla Marimea Laturii Patratului.
Aflati Un Numar Stiind Ca Daca S-ar Mari Cu 48 Atunci Jumatatea Ar Deveni Cu 15 Mai Mare Decat Treimea Lui.
In Montajul Reprezetat In Figura De Mai Jos, Rezistorii Au Rezistentele R1 = 10 Ohmi Si R2 = 22 Ohmi. Voltmetrul Indica O Tensiune De 3,3 V.a) Cat Indica Amperm
Citi Ani O Durat Razboiul De 100 Ani?