RO Study
👤
Cosmiteg
Cosmiteg
05-05-2015
Limba română
a fost răspuns
ce s-ar intampla daca ar fi mereu noapte
Răspuns :
BejanSimona
BejanSimona
05-05-2015
Am consuma toata energia posibila :D
Answer Link
Fee22mold
Fee22mold
05-05-2015
Daca ar fii mereu noapte nu ar mai fii viata pe pamant ,plantele nu ar mai creste nu s-ar mai inmulti.Totul ar ramane amortit si ar piarii treptat , treptat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Numerele A,b,c,d,e, Stiind Ca A×5=b:4=c-245=d+32=578-e=50
Cu Ce Culoare Sunt Prezentaye Pe Harta Fizica Lacurile Din Australia
O Bucata De Cupru Lungime Egala Cu 4 M Find Incalzita Cu 25 Grade S-a Alungit Cu 4,2m. Cu Cat Se Va Dilata Din Acel Material De Lungimea Egala Cu M La Incalzire
Pentru A Intra În Echipă, La Un Antrenament,doi Handbaliști Arunca Fiecare De 15 Ori Mingea În Poarta De La 7 Metri.Din Aceste Încercări,primul Reușește 10 Arun
Vă Rog Să Mă Ajutaţi !!!!!! Am O Problema Foarte Mare ( Cel Puţin Din Punctul Meu De Vedere ) . Am Un Proiect La Biologie ...... Să Plantez Ceva Orice . Am Pla
Suma A Trei Nr Naturale Consecutive Adunate Cu Tripplul Sumei Lor Este 60 .aflati Cele Trei Numere
Cum Se Numeste Cel Mai Mare Oras Din Romania
Formulati Un Enunt In Care Predicatul Verbal Sa Fie Un Verb La Timpul Prezent ,persoana A2a,nr Plural Si Sa Aiba Inteles Opus Cu Verbul A Sta
Doua Generatoare Identice Având E=24 V Fiecare, Sunt Legate În Paralel La Bornele Unui Rezistor De R=5 Ohmi. Daca Rezistorul Este Parcurs De Un Curent De I= 4 A
Argumentați Ce Vi Sa Părut Neinteresant La Baltag