RO Study
👤
CRow1802
CRow1802
06-05-2021
Matematică
a fost răspuns
câtul numărului 100 și 10
Răspuns :
Robertmihaijitarel
Robertmihaijitarel
06-05-2021
Explicație pas cu pas:
100×10=1000
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Augustindevian
Augustindevian
06-05-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza In Cat Timp Un Pendul Elastic Va Efectua 100 De Oscilatii Stiind Ca Perioada Oscilatiilor Este De 2 Sec...dau Coroana
4 Suma A Trei Numere Este 48. Primul Număr Este Jumătatea Celui De-al Treilea Număr, Iar Al Doilea Număr Este Triplul Primului Număr. Află Cele Trei Numere.
In Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, Cu
Va Rog Ajutați-mă!!!
Stai De Vorbă Cu Prietenii De La Bloc.Ei Vor Să Știe Ce Este Cronologia. Explică Și După Ce Te Informezi Scrie Explicația Pe Spațiul Marcat.va Rog!!repedee!
7. Încercuiește Substanţele Ale Căror Mase Moleculare relative Sunt Egale: a) N₂; B) O₂; C) SO₂; D) C₂H4. Argumentează Prin Calcule.va Rog Repedee Dau Coroana
4. Se Dau Numerele: 100, 230, 300, 405, 624. La Fiecare Număr, În Parte, Vei Răspunde La Următoarele Întrebări: a)Scrie Numărul În Litere. B)Scrie Numărul În Si
3 Asociază Numele Arborilor Cu Forma de Relief Unde Aceştia Cresc De Obicei. • Brad ● • Stejar • Fag • Câmpie • Deal • Munte
Vă Rog Ajutați-mă!!! Mr(Al (SO⁴)³)= Mr(K²(PO⁴) )= Mr(Si H²)= Mr(H² S)= Am Nevoie De Ajutor La Chimie Numerele Mici Stau Jos.
Sa Se Calculaze Densitatea Lichidului Dintr-un Cilindru Stiind Ca Masoara 50 Ml Si Cantareste 50 G.