RO Study
👤
1607iulia
1607iulia
06-05-2021
Matematică
a fost răspuns
............................
Răspuns :
Ana2185
Ana2185
08-05-2021
Răspuns:
........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Nr Nat Este De 6 Ori Mai Mare Decat Diferența Lor.Daca Din Nr Mai Mic Scădem 11,se Obține Un Nr De Doua Ori Mai Mic Decat Suma Dintre Nr Mai Mare Si
Din Ce Grupa Face Parte Crocodilul Din 6 Litere
Explica Cum S-a Format Poporul Român Si Limba Română. Va Rog! Raspuns Pentru Clasa A4-a.
Scrie In 15-20 De Randuri , O Imaginatie De A Ta , Cum Ar Arata Lumea, Daca Toti Oamenii Ar Ramane Copii Pentru Totdeauna
In Reperul Cartezian XOy Se Considera Punctele A(1,2) ,B(5,6) Si C ( -1,1).Determinati Ecuatia Inaltimii Duse Din Varful C In Triunchiul ABC
Ma Gandesc La Un Numar. Ii Adaug 11 Si Apoi Scad 41. Am Obtinut 20. Care Este Numarul La Care M-am Gandit.
Aventura Mea In Lumea Cartilor A Inceput Cu Jules Verne. SI A Fost O Adevarata Aventura , Pentru Ca Eu , La Vremea Aceea , Luam Lectura Foarte In Serios . La Pr
Alege Varianta Corecta Pe Care O Consideri Potrivita Cu Felul De A Fi Si Motiveaza-ti Aptiunea Intr-un Text De 30-50 De Cuvinte Invatatura Ce Se Desprinde Din
Asi Vrea Un Rezumat ; Ursul Pacalit De Vulpe . Dau Coroana , Urgeeeeeeeeeeeeent
Vreau O Propozitie Cu ,,cuvant,, Care Sa Aiba Functia Sintactica De Complement Direct.