RO Study
👤
Am4754435
Am4754435
05-05-2021
Limba română
a fost răspuns
ajutooooooorrrrrrrrr
Răspuns :
Daly69daly45
Daly69daly45
05-05-2021
Explicație:
1. A
2. B
3.D
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Mariiq
Mariiq
05-05-2021
Răspuns:
la prima este A
la a doua este B
și la a treia este D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Corina A Citit 27 De Poezii Iar Elena Cu 4 Mai Multe Cite Poezii Au Citit Impreuna
Cum Se Numeste Sectorul Dunarii Dintre Braila Si Sulina ?
Latura Unui Patrat Este De 5 Cm. Aflati Aria Si Perimetrul Partratului. Va Rog Eu Mult Foarte Mult Zicetimi
Mentioneaza Functiile Sintactice Pe Care Le Are Cuv Toamna In Propozitiile: A)Intr O Toamna Aurie Am Auzit Multe Povesti La Hanul Ancutei B)Si Prin Ele,in Zile
Suma A Cinci Numere Este Incincincitul Numarului 46.Al Doilea Este Cu 2 Mai Mare Decat Primul , Al Treilea Cu 3 Mai Mare Decat Primul, Al Patrulea Cu 4 Mai Mare
Va Rog Frumos,îmi Spune-ți Si Mie Ce Este Ambalajul Ecologic?
Scoateti Din Poezia ''Sara Pe Deal'' , De Mihai Eminescu Minim 2 Imagini Artistice .Va Rog Foarte Mult Sa Ma Ajutati , Este Cam Urgent. Multumesc Anticipat :)
Redactează Un Basm.Vei Folosi Trăsăturile Basmului.Trebuie Sa Fie De 2-3 Pagini Caiet Studentesc.Va Rog Sa Ma Ajutati.Multumesc!! Va Rog !!
Compléte Les Trois Dialogues.Joue-les Avec Tes Voisins. A QUI ES T CET APPAREIL PHOTO? A MON FRERE. JE LE POSE OU? ....la Grande Table Du Salon. Place Les Chais
Identificati Predicatele Nominale Din Textele De Mai Jos Si Analizati-le A] Va Imbatrani Timpul ,Prezentul Va Deveni Trecut . Trecutul Va Fi Candva Antichitate.