RO Study
👤
Vladprj10
Vladprj10
05-05-2021
Matematică
a fost răspuns
dau coroana va rog frumos sa mă ajutați
Răspuns :
Ardeibita
Ardeibita
10-05-2021
Răspuns:
Folosește teorema lui pitagora
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Propozitie - Cu Adjectivul Frumoasa ,-cu Substantivul Prietena , -cu Verbul A Merge ,-pronumele Eu ,
Povestirea PE SCURT A Cărții Fram Ursul Polar Pls Am Nevoie NEAPĂRAT
Analizeaza Sintactic Si Morfologic Toate Cuvintele Din Pasajul Urmator:"La Usa Vagonului Fluturara Pletele Intunecate Ale Olgutei". Va Rog ! Urgent!!
Argumentare Model Balada Populară, 4 Trăsături, 2 Detaliate, Minim 150 Cuvinte. Dau Coroană.
Intr-o Urna Se Afla Bile Numerotate De La 1 La 20.Probabilitatea Ca Extragand O Bila Aceasta Sa Fie... a) Numar Par Este... b) Numar Natural Multiplu De 3 Este.
DAU COROANA+10PUNCTE: VA ROG Realizati Portetul Dupa Schema Din Imagine Pt PISICA
Bila Este Secretată De Vezica Biliară. Stiu Sigur Ca Este Gresit, Cine Ma Poate Lamurii Si Pe Mine In Legatura Cu Asta?
Intr-un Depozit Sunt 129 Lazi Cu Cate 18 Inghetate De Vanilie Si 230 Lazi Cu Cate 12 Inghetate De Ciocolata.Cate Lazi Cu Inghetata Raman Dac Se Vand 1495 Inghet
Vă Rog Rapid!Acest Exercițiu Îmi Trebuie Neapărat Vă Rog Să Mă Ajutați!
Va Rog Frumos Ajutati-ma Si Pe Mine Vreau Si Eu Un Moedel Cu Doua Trasaturi Ale Genulu Liric Un Exemplu Dupa Care Sa Ma I-au Si Eu Va Rog