RO Study
👤
Deniszz90
Deniszz90
04-05-2021
Matematică
a fost răspuns
364:1000+2,5:100+16:0,4
Răspuns :
Diana22126
Diana22126
04-05-2021
0,364 + 0,025 + 40 =
= 0,389 + 40 =
= 40, 389
----------ᵈⁱᵃ----------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Inmultesc Un Numar Natural Cu 3 Apoi Micsorez Produsul Cu Jumatatea Numarului Obtin 525 . Aflati Numarul!
Salutare!Cand Au Aparut Urmatoarele Orase? Antichitate, Evul Mediu Sau Epoda Moderna Si Contemporana?BucurestiCluj-NapocaTimisoaraConstantaIasiCraiova
Recunoasteti Verbele Din Enunturile De Mai Jos Si Precizati Numarul Si Persoana Verbului. "Zilele Cresc Mereu. Soarele Straluceste. Pe Campul Verde Zburd
Suma A Doua Numere Este 715. Al Doilea Numar Este Sfertul Primului Numar. Aflati Cele Doua Numere
Figurile De Stil Din Poezia "Plumb" ....
TEXT ARGUMENTATIV DESPRE IDEALUL IN VIATA SI DESPRE SACRIFICIILE PE LARE LE FACI IN NUMELE ACESTUIA.
Lungimea Unui Dreptunghi Cu Perimetrul De 480 Cm Este Cat Unu Supra Trei Din Lungimea.Află Perimetrul Patrarului Care Are Latura Cat Unu Supra Sase Din Lungimea
Ce Valoare Morfologica Are Cuvatul ''a''din Enuntul ''nu Mai Stiu Cand A Fost Pe La Noi''
Explicatiee, Ajutor :** In 3,4 Randuri Va RogCand Am Auzit Noi Una Ca Asta Am Inceput A Plange Cu Zece Randuri De Lacrimi Si A Ne Ruga De Toti Dumnezeii Sa Nu N
Mie Im-i Trebue O Compunere Cu Verbe La Supin