RO Study
👤
Amiamelialy
Amiamelialy
01-05-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutati ma va rog,dau coroana
Răspuns :
Bbibi7659
Bbibi7659
01-05-2021
Sper că te-am putut ajuta!Scuze pentru scris,dar ma grăbeam...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imaginează-ți Că Ești Un Fulg De Nea. Într-un Text De 10-15 Rânduri, Descrie Drumul Parcurs Din Căsuța Unui Nor, Până Pe Umărul Unui Om De Zăpadă. Folosește Dia
Coronița!!! Va Rog Mult!!! Imaginează Ți Ca Ești Intr O Tabăra De Schi In Orașul Predeal Și Ca Trimiți De Acolo O Carte Poștala Părinților. Scrie Textul Pe Care
Cum Sa Fac Tema La Romana Clasa Allla Pag 76 Ex 2
6. Numerele A, B Şi C Sunt Direct Proporționale Cu 0, (2); 1, (3); 0,5 Și Suma Lor Este Egală Cu 37. Să Se Afle Numerele.vă Rog Ajutor
Te Rog Repede!!!!!!!!!!!!
15 În Figura Alăturată, Laturile BC, AC Şi AB Ale Triunghiului ABC au Lungimile Egale Cu 10 Cm, 8 Cm Şi Respectiv 60% Din BC. Punctul D Este Interior Laturii AC
Notam Cu D Domeniul De Definiție Petru Fractia Algebrica E(x) =x+7sixla Pătrat - 9. A) Determinați D B) CalculatiE(-2)
Va Rogggggg Am Nevoie De Răspuns Și Rezolvare La Toate Exercițiile Pe Care Le Vedeți În Poza Urgenttt Dau Coroana Dau Test La Mateeeee
Ajutați-mă Vă Rog!!!! Urgent
8. Crezi Că Dovezile De Iubire Din Partea Celor Apropiați Te Pot Ajuta Să Treci Peste Momentele Dificile? Motivează-ți Răspunsul, În 50-100 De Cuvinte, Valorif