RO Study
👤
Pricopeadelin
Pricopeadelin
01-05-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau inimă și coroană!
Răspuns :
ADAUGA43
ADAUGA43
03-05-2021
Drăguță problema. Teorie curata.
Sper că te-am ajutat! Mult noroc la școală!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Identifica Pronumele Personale Din Propozițiile De Mai Jos ,menționând Persoana Și Numărul Fiecăruia: Ei Au Cumpărat Un Tablou. Lor Le-a Cerut Să Scrie.Ei Mu
James Watt A Inventat Motorul Cu Aburi, Iar Matthew Murray Locomotiva Cu Aburi, Care S-a Aşezat Bine Pe Șinele De Fier. Astfel A Început O Epocă Nouă Pentru Căl
222 TESTUL 2 Compiletaţi Spațiile Punctate Cu Raspunsul Corect. 1. La Casa De Schimb Walime, 147 De Euro Valoreaz 71736 De Lei. La Aceeasi Cas De schinib Wallat
Tom Ia/i-am Bidineaua Și Vopsește Gardul Unui Neam/ne-amNe-am/ne-am Mirat Auzindu-l Că Ia/i-am Plăcut Să MunceascăPrietenii Sai/să-i Lase Să Vopsească Gardul El
4HCl(g)+O2(g)↔2H2O(g)+2Cl2(g)+Q Daca: a)se Adauga HCl, b)se Adauga Cl2, c)creste Presiunea, d)creste Temperatura
Al - 27; S - 32; 0-16 Ce Cantitate De Aluminiu Se Gaseşte In 1368 G Al2(SO4)3?
Află Numărul Necunoscut După Modelul Dat A A X 8 + 15 = 79 A X 9 28 = 60 A / 4 + 24 = 32 42 / A 7 = 0; B A + 15 X 4 = 124 A + 60 / 6 = 111 A 36 X 5 = 107 A 72 /
Va Rog Mult! Am Nevoie Pana Mâine Dimineața!!
Transcrie Construcțiile Condiționale Din Enunțurile De Mai Jos, Preci- Zând Valoarea Morfologică A Termenului Regent : A),,De Treci Codri De Aramă, De Departe V
Ajutor Va Rog Trebuie Cate O Acțiune De Unde Reiese Însusirea De La Dl Goe Dau Coroana Și Multe Puncte