RO Study
👤
Dianachestol
Dianachestol
30-04-2021
Informatică
a fost răspuns
poezii despre globul pământesc
Răspuns :
Ania8929s
Ania8929s
30-04-2021
Explicație:
sper ca te-am ajutat!Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trapezul Dreptunghic ABCD (AB ΙΙ CD ,m(<A)=m(<D)=90)are AB=8 Cm ,CDE=20 Cm ,iar Aria Triunghiului BEC Este Egala Cu 54 Cm ,unde BE Perpendicular DC , E ∈
Scrieti Cu Cifre Romane Următoarele Nr Ordinele : -al Nouasprezecelea -a Douăzeci Si Una -al Treizeci Si Treilea -al Patruzeci Si Unulea
Care Este Limba Oficială În Provincia Quebec(Canada)
Formati Imaginea Unui Obiect AB Printr-o Lentila Convergenta Atunci Cand Obiectul Se Afla : a) In Focarul Obiectb) In spatiul Dintre F Si O c) Se Afla La Dublul
"cerdacul Deschis Cu Stalpii Patrati Se Umplu De Oameni Care Izbeau In Dreapta Si In Stnga ,in Nestire,parca Pretutidini Si Chiar In Aer Ar Fi Fost Numaidusmani
Demostratie Ca Boul Si Vitelul Este O Fabula :)
Subliniati Epitetele:,,UN FOSNET SCURT DE ZAPADA CAZUTA , O FULGERARE INTUNECATA PRINTRE CRENGILE ALBE DE SUS ....ATATA AM APUCAT SA VAD.''AJUTATIMA
In Ce Gaz Se Afla Substantivul Colindul Din Propozitia : Colindul Sfânt Tu Iar Il Ai . Si Scrie Trei Enunturi In Care Același Substantiv Sa Se Afle In Cazul Gen
Ma Ajutati Cu O Cumpunere Cu Titlul Prietenul Meu.grupul Din Care Face Parte;un Motiv Datorita Caruia Ii Considerati Prieten;o Situatie In Care Intre Voi A Exis
Se Dizolva 10 G Sare In 40 G Apa. Care Este Concentratia