RO Study
👤
Xenialux61
Xenialux61
05-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă feeric?
Răspuns :
Istratescuandre
Istratescuandre
05-05-2015
cu aspect de feerie minunat incatator
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Află Lungimea Laturii Unui Triunghi Cu Laturile Egale Al Cărui Perimetru Este Egal Cu Semiperimetrul Unui Romb Cu Latura De 12 Cm
Transforma Unitatile De Masura .123g __ Dg ....
Mixt 3 Beecuri serie legate de 3 Beecuri Paralele. Va Rog Am Nevoie Urgent Sa Desenați Asta Plsss
Va Rog Cine Îmi Completează Fisa,are Follow Inima Si Coroana! Este Piramida Patrulatera
Un Gospodar Are Într-un Vas 12 L De Vin . El Vrea El Vrea Sa-l Împartă În Mod Egal Celor Doi Fii Ai Ai Sai . Cum Va Masura El , Daca Nu Are Decat Doua Vase Negr
D. {..., 7, 6, 5}. Dacă Triplul Unui Număr Întreg Este Cu 68 Mai Mic Decât 11, Atunci Numărul Respectiv Este Egal Cu: A.-17; B. 24; C. 32; D.-19. Artea A II-a -
Desenează Pe Caiet Un Tabel Asemănător Şi Completează-l Cu Numărul Figurilor De Fiecare Fel. Verde Galben Albastru Pătrat Triunghi Dreptunghi Cerc Folosind Date
2. Citiți Pe Roluri, În Ordinea Stabilită De Voi În Echipă. Completa De La Ultimele Două Casete. În Grădină Au Înflorit Tufele De Bujori, Trandafiri, Garoafe Şi
5. Cuvintele Subliniate Din Enunțurile: Am Fost Anunțat De Acel Avocat. Nu Era Nevoie De Avocat Ca Să Câştige Procesul. Omul Acela Avea Expresii De Avocat. A) C
În Figura Alăturată, Triunghiul ABC Este Dreptung Este Înălțime. Completați Tabelul: BC AD BD AB AC A 15 Cm 20 Cm B 18 Cm 30 Cm C D 12 Dm 6 Dm 4 M Hidrantunghic