Răspuns :
Răspuns:
Tainele copilarieii
fiecare om a fost candva copil.in aceasta lume nu exista om alcare nu a fost copil. in copilarie ascunzi multe taine precum jucatu dea vati a scunselea ix si zero de asemenea in copilarie te urcai pe beci mancai mere de la vecini cautai comori in case parasite si multe altele noua generatie nici nu stiu ca cu fiecare clipa in care stu in telefon se duce acest dar de a putea face niste nazbatii.
sper ca team ajutat.
coroana?
tainele copilariei
inca nu pot sa imi iau gindul ce la acele clipe frumoase din copilarie.
zilele copilariei mele au fost mereu pline de soare si fericire .zimbetele impartasite cu altii,cum sa le uit? fiecare care a fost copil cred ca a vazut sau trait tainele copilariei. aceasta floare rara cu petalele ei prinde radacini si creste mare si puternica. unii cred ca copilaria a fost doar o etapa a vietii dar defapt acesle zile petrecute alapuri de familie nu vor mai fi niciodata chiar daca se repata,daca a fost nu va mai fi. in copilarie este inportant sa le treci cu bucurie si fericire si sa te bucuri de ele,ca niciodata nu stii cind poate pleca cineva drag tie. viata este scurta iar copilarie unica tainele ei trebuie sa le aflii doar tu si sa iti dai seama de acestea.copilaria trebuie pretuita si iubita la fel ca o floare.
bucurate ca esti copil nu astepta sa cresti!
spet ca te-am ajutat! daca ceva nu iti place sa imi spui!! mult succes!! mereu bucuroasa sa ajut!!!! :)))