RO Study
👤
Cineva171771
Cineva171771
29-04-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau coroanaaa!!!!!!!!
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
29-04-2021
.....................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Petrică Îi Zice Mariei: -Dă-mi Și Mie 3 Alune De La Tine Ca Să Am Și Eu Câte Alune Ai Tu. Câte Alune Are Fiecare Copil?
La Cabana Trei Brazi Erau Cazati 44 De Turisti Straini Si Romani . Impartind Numarul Turistilor Romani La Numarul Turistilor Straini Se Obtine Catul 6 Si Restul
Va Rog !!! Coronita !!! Reprezinta Grafic , Folosind Segmentele De Dreapta , Relatiile De Mai Jos , Unde X Si Y Sunt Numere Naturale : A ) X = Y + 25 , B ) X =
Am Nevoie De O Plansa,la Educatie Plastica,de 21 Mai, Pentru Ziua Eroilor,dar Nu Am Nici O Idee.Ma Ajutati? Va Rog? 15 Puncte :(
Va Roggg Mult. Caracterizarea Lui Păcală In 10 Randuri Din Snoava Păcală Si Boerul. Dau Coroana
Daca De Pe Un Raft Se Muta Pe Altul 27de Carti Pe Fiecare Raft Vor Fi 80de Carti.Cate Carti Erau La Inceput Pe Fiecate Raft?
Despartiti In Propozitii Fraza: De Cand E Mic Se Joaca Cu Prietenii Care Il Considera Un Lider Pentru Ca E Foarte Hotarat.
Imi Spuneti Si Mie Un Cuvant Asemanator Cu Echipa Va Rog Frumos!!!
Rima Pentru:de golesti Vreo Doua Sticle Mai Comanzi Si Niste ..........,dupa-asa Harababura Vom Servi O........
Prop. Concesiva Introdusă Prin Locutiunea Măcar Ca