13.11.2021 Compara cele doua fragmente. Care este deosebirea dintre acestea? Ghiocelul (Galanda din pe pamant, le-a colorat frumos, Cand a facut grace gala - Laper, thes-flower) de plante bulbouse din familia Anura plante care infloresc printre primele Cand Dumnezeu a ficut toate cate sunt To Raporindu-ne la relation that zapada. I-a zix Pentru a tu umbli pore tor, -picaul singuri culoarea ce-i place" Zapada na dus mai indai la larba! Da-mi si mic din culoarea ra verde ará de frumoad! Tarba a refuzat-o. primaveril Cel mal repretentativ km Ghiocelul conton (Galanthus nivali rea roșie, vioreaua sd-i dea culoarea albastruie, Roarea-soarelul sa dea culoarea galbena. Nici una nu a ascultar rugamintea zapezil. Tristal amarita, aceasta a ajuns in dreprul ghiocelului. cirula l-a spus necazul ei: - Nimeni nu vrea să-mi dea culoarea su Toate mă alungă şi-si bat joc de mine! Induioșat de soarta zipoll, ghiocelul Toate speciile genului Calah A rugal arunci macul si-l dea culoa bulbi, frunze liniare i tulpini lipsite de fru ze, cu o singură floare in varf, sul tema de clopot. Galanthus nivalis are in jur de som inalime şi inflorcyte primavara foarte de me Bulbul este globulas, acoperit cu lojem roni. La baza tulpinil se afla dou fruna albistrui, liniare, planc, slab Carenate Fleanca albă are şase petale, cele trei axterioare sind mai mari si mai arcuite decat cele interioare Citeste urmatoarele enuntari. Pentru fiecare dintre acestea counful este adevarat şi litera daca cumple lale Barua alba zboara cu precioard Bara alba e una dinure pupiece para podea clampe celor doul aripi o barza consumul zilnic 1200 g de har de Barroiul hinalte construbul al dote Pentru a si hrani pall our rogurta kanal lapot oferità puilor Care dintre vorbeeinfin Argumenteaza raspunsul. Dupa parerea mea verbal i-a spus De asemenea, cele interioare au dite o dungulia verde sau galbuie. - Dacă-i place culoarea mea alba, cu o Impart bucuros cu tine. Zapada primi cu bucurie darul ghiocelului. De atunci, ca poarta vemintul alb ca al acestuia. Drept recunoştinţă, zăpada il lasi sl-şi scoată căpşorul afara de cum incepe să se arare primavara bulbos - care are bulbi globulos - care are forma sferici carenat -curbat, adâncir Completeaza diagrama cu seminarile si deoseburile dintreba Barzel​