RO Study
👤
Roxana7757
Roxana7757
29-04-2021
Matematică
a fost răspuns
mă ajuți la tema te rog frumos
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-04-2021
2000 + 8 = 2008 =>
b).
2
0
0
8
Answer Link
Gabrielavasile2008
Gabrielavasile2008
29-04-2021
Răspuns:
Succes!
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A-2•2-2•2-2•2=2 dau Coroană
Rezumat “DEGEȚICA” De Hans Andersen,PE SCURT!!❤️
14. Triunghiul Echilateral ABC Are Perimetrul Egal Cu 18 Cm. Pe Latura AC Se Consideră Punctul M Astfel Încât AM = 2 Cm. Prin M Se Construieşte Paralela La BC,
Două Cauze Care Determină Valori Diferite Ale Densității Medii A Populației, În Partea De Nord A României Comparativ Cu Partea De Sud.
Se Consideră Matricele A=( Matrix 5&-2\\ -1&1 Matrix )\$ IB(x) = [[x, - 2x], [1, - 1]] , Unde X Este Număr Real. (30 De Puncte) O5p A) Arătați Că Det
8. Completează Enunțul Următor, Reprezentând Mesajul Unui Copil Care Visează Să Devină Explorator, Cu Formele Corecte Ale Cuvintelor Scrise Între Paranteze: 6 P
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul ABCD, Cu Bazele AB Şi CD, În Care Măsura Unghiului BAD Este Egală Cu 90°, AD = 4 Cm Şi AB = 7 Cm. Dacă Punctul
Jumătate Din Trandafirii Dintr-o Florărie Este Egală Cu O Cincime Din Numărul Ga- roafelor Şi Cu O Treime Din Numărul Freziilor. " Ştiind Că Numărul Total Al F
5p 5 Alin Are 15 Timbre, Iar Dan Are 24 De Timbre. În Fiecare Zi Alin Primeşte Câte Un Timbru. Dan Dăruieşte Altor Copii 2 Timbre. După___ Zile Ei Vor Avea Un N
Cine Mă Poate Ajuta Cu Rezolvarea Va Dau Coroana Repede