RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-04-2021
Limba română
a fost răspuns
ajutatima va rog dau corona
Răspuns :
Catalinaserban1746
Catalinaserban1746
29-04-2021
Răspuns:
atributul este o parte secundară de propoziție.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Magazie Se Afla De Patru Ori Mai Mult Grau Decat In Alta.Daca Din Prima Magazie S-ar Scoate Cantitatea De 2t De Grau,iar In Cea De-a Doua S-ar Depozita I
Fie Un Triunghi ABC, A=90º Si AD=perpendiculara Pe, BC, D Apartine Lui BC. Daca BD=20cm Si DC=5 Cm, Calculati AD. Eu Nu Inteleg Cum Se Calculeaza, Daca Imi Pute
Din Cele 24 De Ore,catalin A Dormit 9 Ore,4 Ore A Fost La Scoala,3 Ore Si-a Facut Temele,2 Ore A Citit Lecturi,3 Ore L-a Ajutat Pe Fratele Sau La Abecedar,iar R
La Un Magazin Sau Adus 3 Cupoane De Material Pt Perdea In Total 74 M.sa Se Afle Cati M Sunt In Fiecare Cupon,daca In Primul Se Gasesc Cu 4 M Mai Mult Decat Un S
Compunere Cu Titlul La Patinaj
Cantitatea De 2167,5 Kg De Faina Se Pune In Saci De Cate 42,5 Kg Fiecare. Faina Din Fiecare Sac Se Ambaleazapentru Comercializare In Cate 50 Pungi fiecare. Cate
Cum s A Format Cuvantul "molatic"?
Cum Pot Analiza Substantivele ? , Adica De Ce Fel , Gen , Nr. Cred Ca Ati Inteles . Va Rog Raspuns Cat Mai Rapid . Multumesc.
Calculati Trei Numere X,y,z A Caror Suma Este S ,stiind Ca X Si Y sunt Direct Proportionale cu 0,(3) Si 0,1(6),iar Y Si Z Sunt Invers Proportionale cu 15 Si
Alcatuiti Un Text Intitulat"doua ipostaze Ale Razboiului"