RO Study
👤
Andreiivan2014
Andreiivan2014
28-04-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog macar o problema!!!!!!!
Răspuns :
Danielanogai
Danielanogai
28-04-2021
Răspuns:
ce fel de problema doriti?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Eseu Argumentativ Despre Faptul Ca O Persoana Careia I Se Ia Interviu Nu Poate Percepe Acelasi Lucru Ca Si Persoana Careia I Se Ia Interviul .. Ajutorrr ! Am Ba
Salut, Am Nevoie De O Rezolvare Completa Si Explicata La Acest Exercitiu ( Se Pare Ca Am Editat Prea Mult ..... La Integrala Capetele Sunt De La 0 La 3 Si La F
Salut Vreau Si Eu Ex 14 Si 15 Va Rog Foarte Mult (Cu Reducerea La Primul Cadran) Sunt Clasa A 9-a Multumesc!!!
Poezie Pentru/dezpre Verișoara Mea
Salut, Am Nevoie De O Rezolvare Completa Si Explicata La Acest Exercitiu ( Se Pare Ca Am Editat Prea Mult ..... La Integrala Capetele Sunt De La 0 La 3 Si La F
Calculati Cantitatea In Moli De FeCl3 Care Rezulta Stoechiometric Prin Reacția Clorului Cu 560 G Fier.
Gasiti Nr Natural N, Nenul, Astfel Incat: 2011 La Puterea N - N La Puterea 2011 = 2010
As Dori Doar Desenul! Va Mulțumesc!
Va Roog Mult De Tot!Doar Ce Stiti Din Ex 1. ĆÓŔÓÁŃÀ!Scuze,e La Matematica Dar Am Dat Din Greseala Pe Istorie!
Cu Cat Este Egala Rezistenta Totala A Unui Circuit Care Are Doua Rezistoare Legate In Paralel Si Un Rezistor Legat In Serie? Va Dau Si Problema Daca Ajuta! E=12