RO Study
👤
Jrjdfjdkskisks
Jrjdfjdkskisks
28-04-2021
Engleza
a fost răspuns
va rogg mult
dau coroana!
Răspuns :
Chiritoiteodora460
Chiritoiteodora460
28-04-2021
go-went
see-saw
leave-left
eat-ate
buy-bought
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descoperă În Careu Denumirile Celor Cinci Organe Majore Ale Corpului Pe Care Le-ai Studiat. CRINICHI CORPULUMN APLĂMÂNI STOMACNM CREIERA Transcrie, În Ordine, L
Transcrie Cuvintele Care Exprimă Bună Cuviință Politețea Ghiocelului... Textul Legenda Ghiocelui
Rezumat Cartea Minunea.Va Rog Repede!
După Analizează Substantivele Cu Funcție Sintactică De Le-am Sunat Pe Prietenele Mele Să Le Întreb Despre Rezolvarea Temei De Azi. Mi-au Explicat E şi Am Înțele
Scufița Roșie A Cules Pentru Bunica Ghiocei Și Tămâioare Observă Că Dacă În Fiecare Buchețel Pune Patru Ghiocei Și Două Tămâioare Îi Rămân Șapte Ghiocei Și 12 T
Tui Autor Nu Contine Nimic Supranatural? Cum Îl Puteți Caracteriza Pe Eroul Acestui Basm? Găsiţi În Text Şi Plasaţi Într-un Tabel Calitățile Lăudabile Şi Trăsăt
Află Diferența Dintre Numerele: 74 Şi 56, 94 Şi 78, 73 Şi 57, 47 Şi 19, 65 Și 36, 84 Şi 27.
7 Va Rogggg Dau Coroana
2 Qu'est-ce Qui Est À L'origine Des Conflits Dans Les Entreprises De Votre Pays ? Quelles Sont Les Causes Du Mécontentement Actuel Des Travailleurs ? Donnez Des
Tudor A Fotografiat Harta Localităţii, Care Este Expusă La Muzeul De Istorie Din Orașul Lui. Analizează Harta Și Descoperă Străzi Care Se Intersectează Şi Străz