RO Study
👤
Lilut
Lilut
05-05-2015
Limba română
a fost răspuns
transformati cuvintele buni si bogata in verbe
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-05-2015
a imbuna
a se inbogati
Answer Link
Margot
Margot
05-05-2015
a fi bun,a imbuna
a se imbogati
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Folosirea Virgulei In Enunturile:a- Asculta, Baiete, Eu Nu Pot Sa Sufar Copiii.b-Pentru Mine Copiii Nu Sunt Nimic Altceva Decat Niste Prostovani Galagio
Afla Cifrele Necunoscute , Astfel Incat Urmatoarele Propozitii Sa Fie Adevarate: a)7a341<75341; b)700b39=700839; c)79929<79cd9
Transcrie O Imagine Artistica Adresata Vizualului
1. Care Este Rezultatul Calculului 3+6+9+...+60? 2. Care Este Nr.natural Care Verifica Egalitatea X La Puterea A Doua + X = 90 ? 3.Care Este Fractia Ireductibil
Cine Stie Sa-mi Dea Si Mie Clima Europei De Nord,clima Europie De Est,clima Europei De Sud ,clima Europei Centrale,clima Europei De Vest?nu Gasesc Pe Google Con
Aflati ce Suma de Bani avea O Persoana Stiind Ca Dupa Ce A Cheltuit 10 Lei Si Inca 40% Din Rest,i-a Mai Ramas Jumatate Din Suma Initiala.
Precizeaza Functiile Sintactice Ale Pronumelor Reflexive Din Enunturile De Mai Jos: A)Ele Se Cearta Toata Ziua. B)Mi-am Dat Jos Palaria.
Determinati Catul Si Restul Impartirii Celui Mai Mare Numar Impar De 4 Cifre Diferite La Cel Mai Mic Numar Par De 3 Cifre Identice .
Un Cotoi Sau Pisică,Din Două Nu Ştiu Care,Nici Mare, Nici Prea Mică,Dar Foarte Mîncătoare,Şi Din Soiul Acela Ce-n Păduri LocuieşteŞi Pe Copaci Trăieşte,Văzu Un
Un Cotoi Sau Pisică,Din Două Nu Ştiu Care,Nici Mare, Nici Prea Mică,Dar Foarte Mîncătoare,Şi Din Soiul Acela Ce-n Păduri LocuieşteŞi Pe Copaci Trăieşte,Văzu Un