RO Study
👤
Mohamed55
Mohamed55
27-04-2021
Franceza
a fost răspuns
pls URGNT dau coroana
......
Răspuns :
Xxxyy
Xxxyy
27-04-2021
Sper că te-am ajutat ! Spor la muncă ! Îmi cer iertare dacă am răspuns târziu!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Sfert Dintre Un Număr Natural Este Egal Cu O Cincime Din Alt Număr Și Cu O Jumătate Din Al Treilea Din Al Treilea Număr Al Doilea Număr Este Cu 75 Mai Mare D
Adjectivul Sfinte Se Acorda In Gen,nr Si Caz Cu Substantivul Picioarele Adevarat Sau Gresit Va Rooog Mult!!!
H12e Te Rog Ajutor. Vreau Exercitiul 20 Din Prima Poza Cu Geometrie Si Din A Doua 10 Si 15. Multumesc.
Va Rog Mult Va Dau 12 Puncte
Care Sunt Numerele Care Se Afla Intr:a)4×19 Si 4×20 ;b)11×125 Și 11×126
Termometru Medical Este Prevăzut În Apropierea Rezervorului Cu O,,strangulare" Pentru:a)A Se Opri Revenirea Mercurului In Rezervorb)o Dilatare Corectă A Mercuru
Vă Rog Dacă Ma Puteti Ajuta La Urmatoarea Problemă : Perimetrul Unul Triunghi Este 92 Cm. Laura Mai Mare Este Cu 6 Cm Mai Mica Decat Suna Celorlalte Doua Laturi
Mentionati Pe Ce Sau Langa Ce Continente Se Afla Marile:marea Neagra ,caspica,araf,rosie,baltica,norvegiei,nordului,alba,galbena,japoniei,chinei De Est ,caraibe
Din Cele 100 De Perechi De Pantofi Care Au Fost Aduse La Magazin ,36 Sunt Maro,un Sfert Din Numărul De Perechi Maro Sunt Albastre,iar Restul Sunt Pantofi Negri.
Buna..am Nevoie Sa Imi Rezolvați Aceste Exercitii Am Nevoie Urgent Pe Mâine...e Pe Notă (doar Alea Incercuite) Și Dacă Nu Cer Prea Mult..ați Putea Să Îmi Și Exp