RO Study
👤
Anamariaaaa32
Anamariaaaa32
27-04-2021
Engleza
a fost răspuns
ex 9 va rog. Dau coroană
Răspuns :
IiLvcxs
IiLvcxs
27-04-2021
2. had, would go
3. would buy, had
4. didn’t cost, would buy
5. would lend, asked
6. would open, had
7. would paint, had
8. got, would go
9. were, would never work
10. would post, had
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spunetimi Si Mie Raspunsurile In Legatura Cu Camptozaurii: 1. Cate Kg Aveau? 2. Ce Inaltime Aveau? 3. Cand Au Disparut?
Pe Un Raft In Supermarket Sunt 35 De Sticle Cu Gel De Duș Puse In 5 Cutii Și 24 De Sticle Cu Balsam De Păr Pusă În Patru Cutii Andreea Vrea Să Cumpere Cel Puțin
Imi Puteti Spune Si Mie ; Va Rog; Cum Trebuie Sa Pun Paranteza La Exercitiul 5•4 ÷2+8-2 In Asa Fel Incat Sa Imi Dea Rezultatul 40?
Ajutati-ma Va Rog.Imi Trebuie Maine,dau Coroana!!
Alcătuiește Cate O Propoziție In Care Sa Folosești: a)pronume Personal La Persoana |,numărul Plural b)pronume Personal De Politețe
Spunetimi Si Mie Raspunsurile In Legatura Cu Camptozaurii: 1. Cate Kg Aveau? 2. Ce Inaltime Aveau? 3. Cand Au Disparut?
Masura Unghiului Dintre Dreptele BG Si AD
Spune În Cite Parti De Marimi Egale Au Fost Împărțiți Întregii Din Care S-au Luat Fractiile:3 Supra 5, 6 Supra 8, 4 Supra 10, 7 Supra 100, 7 Supra 9, 6 Supra 10
Suma A Trei Numere Naturale Este Cu 273 Mai Mica Decat Cel Mai Mare Numar Natural De Trei Cifre . Cunoscand Ca Primul Numar Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Doil
Un Corp De Masa M = 2 Kg Cade Liber De La Inaltimea H = 19,6 M . Aflati Energia Cinetica Ec A Corpului Cand El Atinge Solul . Multumesc .